Dewer

Dewer blog

2022. október 22. - Dewer_

A fekete és fehér farkas harcolnak legbelül és hol az egyik győz hol a másik, miközben egy "félig élet" homokszemei peregnek a homokórán, félig sikeres félig tragikus, félig boldog félig pedig boldogtalan színjátékban egy felemás élet keretei között, melynek első fele örömöket a másik fele szomorúságot hozott.
Ez a blog elvekről, elméletekről, gondolatokról és a hit kérdéseiről szól, melyek mellett megfér (reményeim szerint legalábbis) néhány pragmatikus érdekesség is. A "dewer" egyébként egy lefordíthatatlan szójáték plusz annak a személynek is a neve, akinek a sok-sok ezer éves emberi történelem legszebb írásait köszönhetjük. Ő volt de Vere (teljes nevén: Edward de Vere) a valódi Shakespeare.

dewer_alsolec.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dewer.blog.hu/api/trackback/id/tr1517960176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása